Hűtőház gyártása

Biztonságos hőszigetelés elérhető áron? Nálunk megtalálja, amit keres, hiszen egyik specialitásunk a hűtőház gyártása. Tőlünk bármilyen méretet megrendelhet, számunkra semmi sem akadály. A későbbi kapacitásnövekedést figyelembe véve, célszerű nagyobb hűtőházat készíttetni. A hűtőház gyártása történhet már előre elkészített tervrajz, vagy egyedi megbeszélés alapján is. A legmodernebb technológiát ötvözzük az évtizedes tapasztalatokkal és a minőségi alapanyagokkal. Szakembereink azon kevesek közé tartoznak, akiknek több éves hűtőház gyártása

Milyen területen kamatoztatható egy hűtőház gyártása? Hol használatosak?

Egy hűtőház gyártása révén az élet több területén is képesek vagyunk garanciát biztosítani az Ön számára. Ha vállalkozása kinőtte magát ne habozzon hagyományos fagyasztóját hűtőházra cserélni. Ezeket a speciális hőszigetelő berendezéseket alkalmazzák az élet számos területén. Többek Között az:

-          élelmiszeriparban a különféle húsok, gyümölcsök, halak, zöldségek hűtésére és fagyasztására

-          mezőgazdaságban

-          fém- és műanyagipari szerszámok hűtésűre

-          kertészetben

-          laboratóriumok hűtésére.

Miből áll egy hűtőház gyártása?

A megrendelő igényeit figyelembe véve (méret, szín, anyag, stb.) több féle kivitelben készítjük el hűtőházát. Egy hűtőház gyártása a legkedvezőbb árakon és a szabványoknak megfelelően történik, a legnagyobb körültekintéssel és odafigyeléssel. Olyan panelszerkezeteket alkalmazunk, melyek a legkiválóbb hőszigetelést teszik lehetővé. Kerülje el a felesleges energiaveszteséget, bízzon az évtizedes szakmai tapasztalatunkban.

Hűtőház gyártására van-e garancia?

Természetesen, mint minden egyes termékünkre egy hűtőház gyártására is jár a garancia. A garancia érvényes minden egyes alkatrészre és a meghibásodásokra is. Alapanyagaink időtállóak és minden szabványnak megfelelnek.

Ha hűtőház gyártásáról van szó; keresse a Koko-Földvárszert!

hutohazKép6