Konténerek gyártása

Cégünk fő profilját a különféle szállító eszközök gyártása teszi ki. Nem megengedhető, hogy kimaradjon a sorból a konténerek gyártása. Mint minden más termékünket ezeket is gyorsan, megrendelésre szabottan, precízen állítjuk elő. Ez is bizonyítja, hogy nem csupán kicsiben gondolkodunk, hanem megvalósítjuk legnagyobb elképzeléseit is.

A konténerek gyártása során igyekszünk a legjobb minőséget garantálni, melyre garanciát is vállalunk. (Megjegyeznénk, hogy ez a kijelentés minden termékünkre és szolgáltatásunkra igaz.)

A konténerek gyártása során milyen típusokkal találkoztak már eddig?

Az évtizedekre visszanyúló konténerek gyártása alatt, elmondható, hogy minden típussal kapcsolatban kaptunk már megbízást. Ezek a típusok a következők; vannak úgynevezett:

  • hűtőkonténerek, melyek olyan áruk szállítását teszik lehetővé, melyek megfelelő hőfokszabályozás nélkül nem lennének szállíthatóak.
  • irodakonténerek
  • tartálykonténerek
  • célkonténerek és
  • tengeri, áruszállító konténerek is.

 

Konténerek gyártása nem csupán a tengeri szállítók szempontjából jelentős. Milyen módokon lehet még konténerekben szállítani?

A konténerek gyártása csupán egy, a többi kiadás mellett. A fuvarozás milyenségét leginkább az pénzbeli különbségek határozzák meg. Ezért is mondhatjuk, hogy a légi szállítás a legritkább,mert csupán sürgős esetben veszik igénybe ezt a lehetőséget. A leggyakoribb fuvarozási módszer talán a vasúti és közúti, majd a folyami és tengeri szállítás.

 

Ha a szabványnak megfelelő konténerek gyártása a feladat, ne habozzon felkeresni a legjobbat; vagyis minket!

A Dunaföldvári telephelyű Koko-Földvárszer szakemberei már tűkön ülve várják megrendelését és kérdéseit.

Hívjon minket a +36 70/381 5148-as telefonszámon, vagy keressen fel minket elektronikus úton a kokokft@gmail.com e-mail címen!